A deux ans et demi, Olivia est décédée d’une tumeur cérébrale.

Aucun enfant ne devrait avoir à subir cela. C’est pourquoi le Olivia Fund soutient la recherche la plus pointue en cancérologie, plus particulièrement celle contribuant à l’amélioration des chances de survie et à la guérison des patients en bas âge.

Vous aussi, vous pouvez nous aider.

Ensemble, contre le cancer !

Axelle for life – filmavond Sint-Truiden

Op zaterdag 24 november 2018 organiseren Jill, Camille, Evelien & Emilie een filmavond in de turnzaal van KCST Gildestraat 22 te 3800 Sint-Truiden.

Read More

Save the date – Gala Concert

Read More

Kinderen met kanker laten sporten

Sport en gezondheid gaan hand in hand; dat is bij kinderen niet anders, met name als het om jonge kankerpatiëntjes gaat.

Read More


Music for Life 2018 : Jouw goed doel!

Onze registratie van Olivia Hendrickx Research Fund als goed doel voor de Warmste Week 2018 werd goedgekeurd door de Koning Boudewijnstichting.

Read More

Kick off – Nieuw onderzoek naar de ouder- kindrelatie bij kinderen getroffen door kanker

Het Olivia Fund wenst onze doctoraatsstudente Livine Craeghs het veel succes met het onderzoek.

Read More

Pacauto nv Grobbendonk schenkt 8.500 EUR

Pacauto nv uit Grobbendonk heeft het Olivia Fund het mooie bedrag van 8.500 EUR geschonken om wille van hun 50-jarig bestaan.

Read More


De Wollies schenken € 3.000 aan het Olivia Fund

De Wollies blijven heel actief en vooral succesvol. « We zijn heel fier en danken ook de vele sympathisanten die het mogelijk maken onze goede doelen te steunen » De afgelopen maanden hebben de Wollies heel wat sjalen en haakwerkjes kunnen verkopen voor het Olivia Fund. Dit bracht het mooie bedrag van 3.000 EUR op! Heel veel […]

Read More

16e Olivia & Quirine Challenge

  Beste golfvrienden, Onze 16° editie was weer een mooie dag !  23 ploegen namen het tegen elkaar op op de prachtige golfbaan van Rinkven.  Proficiat aan de winnaars, team “De foute vrienden” van golfclub Witbos !  Wij danken dan ook iedereen die heeft meegeholpen aan het succes van deze golfdag.  Neem alvast een kijkje […]

Read More

Ronde Tafel Herentals schenkt 7.500 EUR

Voor het 15e jaar reeds organiseerde Ronde Tafel 77 op 22 september 2018 de « ronde tafel met Dagny Ros » Lees het nieuwsverslag hier Het Olivia Fund dankt van harte de organisatoren van dit mooie event!

Read More