Arthur Orlians (20) zamelt 27.500 euro in!

Student politieke wetenschappen Arthur Orlians (20) heeft een indrukwekkende prestatie neergezet. Na het verlies van zijn vader, die in augustus 2014 aan een hersentumor bezweek, besloot hij met verkoopacties geld in te zamelen voor het Olivia Fund. Dat leidde toen al tot een mooie schenking, maar in 2015 overtrof hij zichzelf. Arthur organiseerde 8 acties, waaronder een golftoernooi (samen met zijn grootouders), een talentenshow (op zijn oude middelbare school) en liet zich sponsoren op de 10 Miles in Antwerpen.

Dat laatste was een persoonlijke mijlpaal: ‘Bij andere acties word ik altijd geholpen, maar hier was ik op mezelf aangewezen. Ik heb totaal geen conditie, dus het was een hele opluchting toen ik over de eindstreep liep. Dat dit 1600 euro had opgeleverd, maakte het nog mooier.’

Arthurs gedrevenheid werkt aanstekelijk. Want niet alleen de acties die hij opzette, brachten geld op. Meer dan honderd mensen deden ook een spontane storting aan het Olivia Fund. Arthur Orlians kon dan ook een cheque van maar liefst 27.500 euro overhandigen aan Prof. Dr. Stefaan Van Gool, op het muziekconcert ‘Van Harte voor Olivia’, dat door de vzw Prinses Harte werd georganiseerd ten voordele van het Olivia Fund.

Een ongelooflijke dankjewel aan Arthur en iedereen zich samen met hem inzette!